Over VTC Media

Als ervaren stemcoach en logopedist ben ik de voorbije 5 jaar uitsluitend bezig geweest met de begeleiding van mensen met stemproblemen, professionele sprekers en zangers. Zo heb ik reeds samengewerkt met tal van bedrijven en organisaties. Doorheen de jaren merkte ik dat heel wat politici, ondernemers, advocaten, journalisten en publieke figuren ontzettend veel theoretische kennis hadden maar hun persoonlijke ontwikkeling vaak als laatste op hun lijstje zetten. Perfecte voorbereiding of niet, desondanks bereikten zij toch niet het gewenste resultaat.

Uit onderzoek is reeds decennia bekend dat de inhoud van je verhaal ondergeschikt is aan de verbale en non-verbale aspecten van je communicatie. Met Voice For Business wil ik sprekers en ondernemers begeleiden om hun boodschap helderder te krijgen door middel van stemtechnieken, articulatie, intonatie, presentatietechnieken, storytelling en zoveel meer. Het is belangrijk om theoretische kennis om te zetten in zeer praktische oefeningen waarvan het effect op spreekvaardigheden en communicatie is bewezen.

Mijn aanpak is no nonsens en zeer resultaatgericht vanuit mijn medische en wetenschappelijke achtergrond.

Als spreker begeleid ik bedrijven bij hun podcast in onze eigen podcaststudio in Elsene of op verplaatsing. Aanvullend is er technische bijstand, coaching of kan je mij betrekken als host bij je podcast.